KÖNYV | VÁSZONTÁSKA | AJÁNDÉK

KÖNYV | VÁSZONTÁSKA | AJÁNDÉK

Miért nem szóltak Evansnak?

Miért nem szóltak Evansnak?
Miért nem szóltak Evansnak?
1 990 Ft
RRP: 2 699 Ft Könyvre nyomtatott ár, illetve a beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
Kedvencekhez

Április 12-én debütál a BritBox streamingszolgáltatónál a Miért nem szóltak Evansnek? című minisorozat, amelyet Hugh Laurie rendezett.

Szerző
Agatha Christie
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

"Miért nem szóltak Evansnak?" - ezt kérdezi a haldokló, akit Bobby Jones talál a népszerű golfpálya alatt, a völgyben. Bobby először is arra lenne kíváncsi, ki zuhant a szakadékba, és halt meg a szeme láttára, azonosító iratot ugyanis nem találnak a férfinál. Csak egy gyönyörű fiatal nő fényképét...
Bobby nyomozni kezd, és hamarosan kiderül, hogy a végzetes baleset nem véletlen történt: ez bizony gyilkosság volt, mégpedig igen rejtélyes gyilkosság. Szerencsére Bobbynak merész segítőtársa is akad Lady Frances Derwent személyében. Frankie, ahogy az ifjú arisztokrata lányt mindenki nevezi, hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a rejtélybe. Az sem riasztja vissza, hogy Bobbyt is, őt is megpróbálják eltenni láb alól.
A meglepetésekben és kalandokban bővelkedő könyv végére kiderül, kicsoda Evans, miért nem szóltak neki, és hogy egy lelkész negyedik fia és egy arisztokrata lánya csak nyomozóként alkot-e nyerő párost. 

Adatok
Kiadó
Helikon
Kiadás éve
2 019
Terjedelem
311 oldal
Borító
Kartonált / Puhatáblás