KÖNYV | VÁSZONTÁSKA | AJÁNDÉK

KÖNYV | VÁSZONTÁSKA | AJÁNDÉK

Új idők - A Hansen család története

Új idők - A Hansen család története
Új idők - A Hansen család története
4 170 Ft
RRP: 4 390 Ft Könyvre nyomtatott ár, illetve a beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
Kedvencekhez

Ellin Carsta nagy sikerű családregény-sorozatának második részében arra keresi a választ, hogy mit kell megtennie és miről kell lemondania egy fiatal nőnek a 19. század végén ahhoz, hogy a világ értékelje a tehetségét. 

Szerző
Ellin Carsta
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Hamburg, 1893. A viharos évek után a Hansen család anyagi helyzete végre stabillá vált. Újra hatalommal, hírnévvel és befolyással bírnak, ami mindenekelőtt az afrikai kakaóültetvény gazdag termésének köszönhető.
Luise talpraesett, önálló ifjú hölggyé serdült, és minden erejével és figyelmével a családi vállalkozást segíti. De egyszer csak döntenie kell: vagy férjhez megy, vagy az egyetemről eltanácsolt, léha unokatestvére irányítja tovább a céget. A lány szíve azonban még mindig Kamerunért, illetve egykori szerelméért, Hamzáért dobog.
Mindeközben édesanyja, Elisabeth - akit a család házasságtörés miatt kitagadott - úgy dönt, lerombol mindent, amit egykor a Hansenek felépítettek, és bosszút áll volt férjén, sőt ha kell, a saját gyermekein is. Vajon sikerül véghez vinnie alattomos tervét?

Adatok
Kiadó
Central Könyvek
Kiadás éve
2 022
Terjedelem
395 oldal
Borító
Kartonált / Puhatáblás