KÖNYV | VÁSZONTÁSKA | AJÁNDÉK

KÖNYV | VÁSZONTÁSKA | AJÁNDÉK

Szer'usz világ - Ambrózy báró esetei V.

Szer'usz világ - Ambrózy báró esetei V.
Szer'usz világ - Ambrózy báró esetei V.
3 515 Ft
RRP: 3 699 Ft Könyvre nyomtatott ár, illetve a beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
Kedvencekhez
Szerző
Böszörményi Gyula
Sorozat
Ambrózy báró
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
1901. márciusa. Ambrózy Richárd bárót meglőtték. A Rókus kórház magánkórtermében élet és halál közt lebegő hírneves budapesti magánzó detektív mellett fiatal hitvese őrködik egészen addig, míg egy nap rá nem ront a rendőrség, hogy gyilkosság vádjával letartóztassa.

Ambrózy báró tehát "dögrováson", a neje vizsgálati fogságban van, így látszólag senki sincs, aki a fiatal házaspárra zúduló, rémálomhoz hasonlatos cselszövés háttere után kutakodjék. Senki, csupán a kis Mück Mári, a cserfes tabáni zsebtolvajlányból lett "társaskodónő" és cseppet sem "komor" komorna, aki a maga szélütött módján kezd a nyomozásba, melynek során magával a véres kezű Pesztonkával, a századforduló Budapestjének legrettegettebb bűnözőjével találja szemben magát.

A rajongásig szeretett Ambrózy báró esetei című sorozat legújabb kötete bő humorral, meghökkentő fordulatokkal, számos valóban élt szereplővel és valós eseménnyel ízesített, kalandos időutazást kínál olvasóinak a korabeli Budapest legközepébe és főleg annak alvilágába.
Adatok
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve
2 019
Terjedelem
360 oldal
Borító
Kartonált / Puhatáblás